Приготування сезонних заготовок із задоволенням за допомогою банок від Luminarc

19.09.2019
Ті, хто любить домашні соління і кому подобається пити взимку чай з смачним малиновим варенням, напевно знають, що готуватися до цього потрібно заздалегідь - влітку і на початку осені, коли дачники виставляють на продаж найсмачніші сезонні овочі і фрукти.

Але крім цього важливо не тільки встигнути купити продукти, а й підібрати правильний рецепт і знайти відповідні банки для консервації. А що може бути краще, ніж банки Luminarc - бренду, чий посуд відрізняється високою якістю, великим асортиментом і гарантією якості будь-якого випущеного продукту.

Якими повинні бути банки для консервації

Будь-яка банка, призначена для консервування продуктів, повинна відповідати відразу декільком важливим параметрам:

  • бути місткою;
  • мати привабливе зовнішнє виконання, адже досить часто консервація в банках Luminarc подається на стіл прямо в них;
  • висока якість;
  • екологічність і безпеку для здоров'я людини.

Всім цим характеристикам абсолютно повністю відповідає продукція бренду Luminarc. І поки сезон консервації в самому розпалі, ми пропонуємо не зволікати і купити банки Люмінарк в Харкові в нашому інтернет-магазині. Тут ви також знайдете банки для сипучих, ємності для зберігання різних продуктів і солодощів. А проявивши трохи фантазії, нашим ємностей можна знайти ще десятки різноманітних застосувань.

                                                                  

Найсмачніші консервовані огірки - в банках нашого бренду

Для того, щоб взимку порадувати себе і своїх близьких смачними солоними огірочками, потрібно взяти банки Люмінарк, трохи вільного часу і наступні інгредієнти:

  • огірки - 1,5 кг;
  • вода - 1 л;
  • оцет - 10 ст. л .;
  • цукор - 2 ст. л;
  • сіль - 1 ст. л .;
  • кетчуп - 200 гр.

Якщо ви - любитель гострих відчуттів, то беріть кетчуп "Чилі". Якщо ж ви хочете порадувати себе ніжними огірочками, рекомендуємо взяти "Томатний" або "До шашлику".

Підготувавши все необхідне, можна приступати до консервації. Для цього ретельно вимийте все огірки і приготуйте розсіл, змішавши між собою всі інші інгредієнти. Після цього розсіл потрібно поставити на плиту і почекати, поки він закипить.

Щоб не втрачати час, під час закипання розсолу можете викласти чисті огірки по банкам. Ми рекомендуємо брати банки, об'ємом 0,5 або 0,75 л. Після цього обов'язково простерилизуйте банки. Можна зробити це в каструлі, дно якої попередньо застеляють рушником, потім виставляють всередину банки і заливають їх водою так, щоб її рівень доходив до плічок банок. Все це ставте на вогонь. Приблизно до цього часу наш розсіл повинен закипіти, тому сміливо заливайте його до огірків і продовжуйте стерилізувати банки. Не забудьте накрити їх кришками, але поки не поспішайте їх закочувати.

Слідкуйте, щоб вода не сильно кипіла. В середньому ця процедура займає до 15-20 хвилин. По закінченню часу дістаньте банки з каструлі і закатати кришкою.

Бажаємо вам приємного апетиту і найсмачнішою зими! А як інакше, якщо ваші огірочки будуть зберігатися в банках Luminarc.

ua